Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

maanantai 17. lokakuuta 2016

Wicklow Way vaellus Irlanti 23.9.-30.9.2016

Tämän syksyn viimeinen vaellus Irlantiin tehtiin minun johdolla. Janne veti yksin yhden vaellusreissun syyskuun alussa ja nyt oli minun vuoroni toimia oppaana. Ryhmä kutistui 6 henkilön ryhmäksi sairastapauksien vuoksi. Ryhmän koko oli oikein sopiva, kun mahduimme tilataksiin bussin sijasta. Kulkeminen oli helpompaan näin.
Sää oli melkein koko reissumme ajan tuulinen ja jokunen sadekuurokin kasteli meidät vaelluksen aikana. Lämpötila pysyi kuitenkin yli 10 asteen joka päivä ja parhaimpina päivinä auringonpaisteessa oli melkein liiankin lämmintä. Osa tavaroistamme kulki autolla aina seuraavaan majapaikkaan. Näin kuljimme kevyillä repuilla koko matkan. Kiitos Airille tästä järjestelystä!

Näimme tv-sarja Viikingin kuvausryhmän kuvaamassa taistelukohtauksia vihreillä irlannin nummilla Rounwoodin ja Laraghin välisellä reitillä.

Kuvat puhukoon puolestaan. Tällä kertaa vain puhelimen kameralla otettuna, joten laatu ei ole paras mahdollinen.
Ensimmäinen päivä oli sateinen ja navakka tuulinen.

B&B Coolakay
Toinen päivä alkoi hienossa kelissä.

Kun sää kerrankin suosi, huiputimme Djouce Mountainin. Tuuli oli todella kova!

Ukkosrintama ohitti meidät sopivasti.

Laen tuulet eivät tuntuneet alhaalla olenkaan pahalta.
Matkalla Laraghiin

ja hei, aurinko paistaa täällä aina!

Paddock Hill ja Glenmacnass joki
Glendalough

Glenmalure ja sumua oli paikoin sakeana.
Moyne ja Kyle Farm

Kyle Farm House ja ihana Felix koira.

Tinahely ja vanhalle junanradan pohjalle tehty polku sekä vanha suojeltu tammilehto. Kävelimme yli 100km:ä tällä reissulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti