Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Einomyrsky

Pikainen kuvapostaus Meri-Porista. Kävin koiran kanssa Yyterin koirarannalla ja lisäksi ihailimme Einomyrskyä Reposaaren takarannalla sekä Kallossa.
Tuuli oli navakka ja puuskat meinasivat työntää kuvaajan nenälleen. Kuvaaminen oli muutenkin hankalaa, kun oli iso koira hihnassa mukana, joka ei ymmärtänyt kuvaustaukojen päälle.
Porilaisia oli saapunut sankoin joukoin meren rannalle ihailemaan myrskyä. Meri olikin erityisen kaunis auringon laskiessa myrskyävän meren taakse.
Niin kaunista, mutta kylmää.

1 kommentti:

  1. Meri on niin upea oli myrsky taikka poutasää. Hienoja kuvia olet napsinut, hurja aallokko vie melkein mukanaan :)

    VastaaPoista