Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

lauantai 6. lokakuuta 2012

Mandala12

Ääh, tästä ei tullut aivan sellainen, mitä olin ajatellut. Yritin tehdä nopeasti sillä aikaa, kun koiranpentu nukkuu...Idea oli kuitenkin päässäni niin hyvä, että pakko yrittää. Skanneri, ei toistanut kunnolla hentoja värejä. Taivas ei ole valkoinen alkuperäisessä maalauksessa, vaan syksyn harmaa.

12 kommenttia:

 1. Hieno mandala ja harmauden voi hyvin kuivtella taivaalle, jossa aurinko tekee syöksykierrettä pois ja linnut pakenevat lämpimiin maihin. Kaukokaipuutakin olen aistivinani ja sitä osoittaa lintujen aura taivaalla. Meheviä satonäkymiä tässä myöskin on.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Selma! Aistit aivan oikein. Niin mielelläni pakenisin tätä sadetta ja pimeyttä lintujen perässä aurinkoon.

  VastaaPoista
 3. Hienosti olet kuvannut tuulen, joka nappaa lehdet mukaansa ja spiraalina kiertää joka nurkan ja paikan. Herkullista syksyn satoa, hieno mandala minun mielestäni. Kuvaa muokkaamalla olisit saanut ehkä harmaan takaisin, mutta sitten värien hehku olisi voinut kärsiä. Nyt juuri hehku on niin hieno.
  Käypäs muuten linkittämässä mandalasi myös :-)

  VastaaPoista
 4. Oi, tämäpäs on kaunis, taidokas ja hienosti ideoitu. Siinä se on. Syksy.

  VastaaPoista
 5. Syksyinen on mandalasi ! Olet saanut tänä kesänä hyvänsadon, uudet tuulet puhaltavat elämääsi todellakin pyörteen lailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, perhotar! Välillä tuntuu kuin olisin myrskynsilmässä, niin vauhdikasta elämää...

   Poista
 6. Ein wundervolles Erntedank Mandala, zart und schöne Farben...
  Herzliche Grüsse, Sichtwiese

  VastaaPoista
 7. Tämä on kiva, runsasta satoa ja kauniita värejä. Pyörre kuvaa taidokkaasti sitä kuinka meitä riepotellaan kuin irrallisia lehtiä ties minne :)

  VastaaPoista
 8. Ihanan värikäs, maukasta satoa ja syksyistä tunnelmaa. Todella kaunis mandala!

  VastaaPoista