Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Mandala maanantai17 kommenttia:

 1. OOo!!! sun pitää linkittää tämä tuonnne mandala-maanantai sivulle. Upeat! Nämä kertovat paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merkillistä! Nyt näitä kuvia tulvii päähäni aivan haitaksi asti. Yölläkin näin unessa yhden kuvan. Toiset kuvat on aika kliseisiä ja lapsekkaita, mutta ehkä ne jalostuu ennen paperille tuloa. Tai sitten ei... Alkaa värikynät ja paperi olemaan kohta loppu. Piirrän toisinaan yölläkin näitä kuvia ja ajatuksia ylös, kun ne ovat niin voimakkaita, ettei uni tule.

   Poista
 2. Hienoa, kiitos että lähdit mukaan :-)
  Mandalasi ovat upeat. Yleensä olen vaalean, pehmeän ystävä, mutta nyt kakkonen on dramaattinen ja kiehtova.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin eilen linkkiä sivuillesi, mutta meillä pätki verkkoyhteys ja en tiedä onnistuiko se. Jos se tuli sinne monta kertaa, saatko ne pois?

   Poista
  2. Siellä on muutama linkitys, mutta ei se haittaa mitään. Niitä ei saa pois, kuten tavallisia kommentteja. Ehkä mr Linkyn sivuilta saisi, mutta en osaa ottaa, enkä uskalla koskea sinne. On jo tarpeeksi ollut ongelmia mr Linkyn harjoittelun kanssa.
   Linkitys on pikkujuttu, hienoa, että olet mukana. Ja kuvia tulvii, yritä saada kiireesti paperille edes kevyt harjoitus, ettei unohdu.

   Poista
  3. Tuon kirjainvarmistuksen kommenteista voisit ottaa pois. Blokkerissa ei ole ongelmia ja kirjaimista on vaikea saada selvää. Asetukset, kommentit ja sieltä löytyy...

   Poista
  4. Ja vielä yksi :-D Se onnistui sittenkin. Eli mr Linkyn sivuilta löysin kohdan, mistä saa poistaa. Hyvä kun tuli tällainen juttu, niin opin taas lisää.

   Poista
 3. Ensimmäisessä on juhlallinen, harmoninen, harras tunnelma. Jotenkin ylöspäin suuntautuva. Kakkonen on kuin ykkösen tumma puoli, kuin saman ihmisen eri puolet, jotka tulevat esiin tilanteitten mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mieleeni tuli ylemmästä kuvasta suojelusenkelini, joka varjelee kasvuani ja alempi niitä demoneja jotka repivät sieluani toisinaan matalaksi. Olo on juuri noin kaksijakoinen.

   Poista
 4. Kasvu ja suojelu tulee ensin mieleeni. Määränpää toisessa - hassua. Hienot mandalat molemmat.

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunis !
  Elämänlanka kulkee kohti valoa suojelusenkelten kulkiessa kanssasi.
  Mieleesi yrittää tunkeutua välillä mustat enkelit, mutta älä pelkää Arkkienkeli Mikaelin sinisyys suojelee sinua.

  VastaaPoista
 6. lightful, beautiful and spiritually.
  Best wishes, Sichtwiese

  VastaaPoista
 7. Kauniita! Elämälanka kasvaa ylöspäin oli valoisaa tai pimeää.

  VastaaPoista
 8. Niin herkkä ja kaunis mandalasi! Hienot värit ja piirrokset.

  VastaaPoista
 9. Puhutteleva ja herkkä mandala. Enkelien siipien kosketuksen melekeen tuntee, mutta pysykööt mustat sivet kaukana sinusta :)

  VastaaPoista
 10. Oi miten herkkää ja kaunista!!!! Elämänrakasta.

  VastaaPoista