Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

mandala 6

Nyt täytyy kyllä tunnustaa, että tämä mandala tuli tehtyä jo viime maanantaina. Mutta tuntuu sopivan aiheeseen. Lintuna lennellessään voi nähdä maapallomme kauneuden ja kauheuden.

13 kommenttia:

 1. a brilliant mandala
  best wishes, Sichtwiese

  VastaaPoista
 2. Tosi ideakas, tyylikäs. Aivan upeaa mielikuvittelua!

  VastaaPoista
 3. Elämänmatkan varrelle mahtuu paljon nähtävää. Kaikki voi keikahtaa hetkessä toisinpäin. Mandalasi on hieno, se toimii kumpaankiin suuntaan. Muista, että pöllön pää kääntyy selän taakse, joten kannattaa katsoa välillä myös taaksepäin. Sinä vaellat ja melot tällä hetkellä valon ja auringon puolella, mutta olet nähnyt myös elämän kauheuden, joten osaat arvostaa kauneutta.

  VastaaPoista
 4. Oletko ennen huomannut, että tiedät asioita etukäteen. Tämä mandala on juuri haasteeseen tehty, ei voi muuta ajatella. Hieno ja ajatuksia herättävä mandala. Taitavalla rytmittelyllä ja sommittelulla olet saanut maailman monet ilmeet mukaan.
  Käypäs vielä linkittämässä tämä mr Linkkiin, vai oliko jotain ongelmia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein uni mandalankin ennen haasteen vihjettä tietämättä...hui... nousi karvat pystyyn!
   Ei ole ongelmaa. Ukkonen pakotti sammuttelemaan välillä konetta. Linkitän nyt.

   Poista
 5. Kaunis työ, näytää aivan posliini maalaukselta. Lintuna näkee maailman monet kasvot, niin hyvät kuinpahat. Aurinkoa kohden liitävät linnut tuovat toivoa paremmasta.

  VastaaPoista
 6. Puhutteleva syvällinen mandala. Hyvän ja pahan vuoropuhelua.
  Kaunis maalaus!

  VastaaPoista
 7. Tämä mandala on kertova, siinä lintunen näkee monenlaista pallomme rakenteista ja tapahtumista. Aina jossain tapahtuu hyvää ja jossain ikävää. Se on elämän laki. Hieno mandala.

  VastaaPoista
 8. Mystinen mandala, siinä on paljon mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 9. Tyylikäs ja taiteellinen mandala. Pidän maapalloideastasi: lintuna voisi nähdä pallon joka laidalle, lentää kunkin maanosan yli. Upea työ!

  VastaaPoista
 10. Hieno Mandala. Niin realistinen, no ripaus unelmaakin. Korkeammalta näkee kauemmas.

  VastaaPoista