Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mandala5

Kotipihassa katselin eilen kaunista sateenkaarta ja kukkaniityn värit tuntuivat hehkuvan tumman taivaan alla. Olo oli onnellinen ja rikas!

11 kommenttia:

 1. Toivepaikassa voi olla aina onnellinen. Rikkautta on ihmetellä onnenapiloita ja sateenkaaren väriloistoa. Aarteet löytyvät usein lähempää kuin huomaakaan. Kissankellot kuiskaavat : Etsivä löytää onnen, jos uskaltaa ja oivaltaa sen ottaa vastaan.

  VastaaPoista
 2. Ei ole oman kotipihan voittanutta <3

  VastaaPoista
 3. Taasen hieno mandala. Usein piahlla oleilu, kukkien katselu, lintujen kuuntelu ja pilvien seurailu tuo tyynen ja tyytyväisen olon.

  VastaaPoista
 4. Onni on kesä omassa pihassa! Tässä on onnea roppakaupalla, sateenkaaren aarre ja neliapila. Ihana mandala :)

  VastaaPoista
 5. happiness under the rainbow ... beautiful ... beautiful colors

  VastaaPoista
 6. Usein sitä onnea etsii aivan vääristä paikoista. Havahduin huomaamaan olevani onnellisin omassa kotipihassa. Täällä on kaikki mitä tarvitsen ollakseni tyytyväinen. Seurailen kasvien kasvamista, kukkien puhkeamista loistoonsa ja ihailen omaa kädenjälkeä ylpeänä.

  VastaaPoista
 7. Tämä on juuri se unelma, minkä jokainen haluaa kokea ja se on jokaisen saavutettavissa, jos sen vain viereltään havaitsee. Hienosti kuvasit ympärillämme olevan kauneuden :-)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa luonnon rikkautta. Tuolla sielu ja mieli lepää!

  VastaaPoista
 9. Juuri matkalta tulleena vakuutan myös, että kotona on sateenkaarenpää. Siellä on kultaa, siellä on onnenapila. Kauniisti, pehmeästi, taitavasti olet välittänyt tunnelman mandalaasi.

  VastaaPoista
 10. Luonnon sylissä on hyvä olla, kuunnella laineiden liplatusta.
  Nähdä sateen jälkeen värit kirkastuneina.

  Satumaisen ihana!

  VastaaPoista
 11. Sateenkaaren päässä se aarre odottaa..sanotaan. Hienosti kuvattu onnekasta olotilaa ja paikkaa.

  VastaaPoista