Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Elämän viisauksia


Löysin hyviä elämän ohjeita:

Olemme saaneet tähän elämään kehon. Voit pitää siitä tai et, mutta se on sinun koko tämän elämän ajan, joten pidä siitä hyvää huolta.

Tulet saamaan opetuksia. Elämä on kokoaikainen koulu. Joka päivä tässä koulussa sinulla on mahdollisuus oppia opetuksia. Toiset opetukset tuntuvat tyhmiltä ja epäoleellisilta, mutta kaikki ovat kuiten sinun parhaaksi.

Kasvu on yritysten ja erehdyksien summa. Epäonnistuneetkin yritykset ovat yhtä suuri osa etenemistä kuin yritykset jotka lopulta onnistuvat.

Opetus toistuu kunnes se on opittu. Tuntuuko joskus, että kompastut aina samoisiin virheisiin. Toistat virheet kunnes olet oppinut sen, sitten voit siirtyä seuraavaan opetukseen.

Elämässä ei ole osa-aluetta, joka ei sisältäisi opetuksia. Opetukset eivät lopu.

"Siellä" ei ole parempi kuin "täällä". Kun on "siellä" on "täällä"... Tulet havaitsemaan uuden "siellä", joka jälleen näyttää paremmalta kuin "täällä". 

Muut ovat itsesi peilejä. Et voi rakastaa tai vihata jotakin jossakussa toisessa, ilman että se toistaa sitä mitä rakastat tai vihaat itsessäsi.

Mitä teet elämästäsi riippuu itsestäsi. Sinulla on kaikki tarvittavat välineet ja voimavarat; mitä teet niillä on oma asiasi. Valinta on sinun!

Vastaukset ovat sisälläsi. Sinun tarvitsee vain katsoa, kuunnella ja luottaa.

Uskoipa sitten kykeneväsi tai et, kummassakin tapauksessa olet oikeassa. Ajattele sitä.2 kommenttia:

 1. Hyvä kooste elämänviisauksista!
  Löysin tänne jostakin ja ilahduin tavattomasti. Ehkä tutkailen arkistoja pidemmällekin, mutta nyt halusin vain jättää kuittauksen visiitistä.

  Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa blogini lukijaksi! Vierailin myös sinun blogissasi. Kiinnostavaa!

   Poista