Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Aurinkoenergiaa lataamassa

Olen ladannut akkujani jo pian viikon täällä aurinkoisessa Espanjassa ja täytyy sanoa, että tämä reissu tuli enemmän kuin tarpeeseen. Täällä olen yrittänyt ilman mitään työhuolia huilata ja käydä juoksemassa pikku matkoja meren rannalla. Ensin alkuun aurinko tuntui paistavan niin kirkkaasti, ettei simmuja pystynyt pitämään auki, mutta pikkuhiljaa alkaa näkimet tottumaan suurempaan valon määrään. Lämpötila on vaihdellut 16-20 asteen välillä, joka on ihan sopeva tämmöselle ulkoilmaihmiselle. Hiki pukkaa pintaan, kun istuskellaan vanhempieni terassilla päiväkahveilla aurinkoisella ilmalla. Vielä saan nauttia tästä ihanuudesta melkein kaksi viikkoa. En ole koskaan ollutkaan näin pitkää aikaa täällä lämpimässä. Kiitän miestäni, että sain tulla tänne ja hän jäi pitämään firmaa yksin pystyssä. Suomessa on ollut lumisateita ja ne ovat aiheuttaneet sähkökatkoja. Meillä oli jälleen kotona myös nettiyhteydet poikki pitkän ajan. Viikon ajan on ollut vaikeuksia hoitaa bisneksiä ilman sähköä ja nettiä. Onneksi linja-autot sentään liikkuvat siitä huolimatta. Vähän täällä tunnen syyllisyyttä, kun laiskottelen täällä ja toinen joutuu raatamaan lumi- ja työhommissa. Parempi ehkä kuitenkin, että kasaan pääni täällä ja palaan töihin taas tarmolla. Nyt pitää mennä alakertaan syömään. Täällä ruokapalvelukin pelaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti