Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

torstai 24. marraskuuta 2011

Harmaata

Monta päivää peräkkäin on ollut sateentihkua ilmassa ja märkyys ei ole houkutellut pitemmille retkille. Mutta eilen oli pieni tauko sateessa, joten lähdin koiran kanssa metsäretkelle, toiveena päästä istuskelemaan rauhassa nuotiolla ja keittelemään nuotiokahvit. Ilo oli kuitenkin lyhyt, sillä sade sotki suunnitelmat ja teimme vain pikaisen lenkin Joutsijärven rannan tuntumassa. Maisema oli harmaa ja sumuinen. Järvi oli jo saanut ohuenlaisen jääkannen, joka kyllä taitaa sulaa näissä vesisateissa pois. Työpäivän jälkeen on aika lyhyt aika kuvailla päivänvalolla mitään. Hämärä hiipi nytkin aivan liian pian ja pakotti palailemaan kämppään sisälle. Tulisi jo lunta!

2 kommenttia:

  1. Oi miten pidän näiden kuvien tunnelmasta, aivan kuin kaikki odottaisi valkeassa puvussaan saapuvaa Lumenhaltijaa pieniä pakkaspoikia helmoissaan. Pysähtyneisyyttä, hetkessä lepäävää kauneutta, sitä on, ehkä juuri niissä vähää ennen kun alkoi sataa,,,hetkissä :) Blondi on kuin koru niin sopivana maisemassa.

    VastaaPoista