Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

torstai 13. lokakuuta 2011

Rytmikästä ja värikästä syksyä!

Ensimmäinen pakkasyö koettu puutarhassa. Kynttilälyhty lämmittää kasvihuoneessa viimeisiä paprikan ja chilin taimia. Täysikuu mollottaa taivaalla ja pitää minutkin hereillä. Tuijotan syysmustalle taivaalle ja ilokseni meteoriittiparvien tähdenlennot piirtyvät verkkokalvolle pimeydessä. Olo on sanoinkuvaamaton. Pimeys, kuunvalo ja lepattava kynttilävalo kasvihuoneesta luovat taianomaisen ilmapiirin. Päässäni soi keskiaikainen musiikki, jonka tahdissa tanssivat keijut ja ties mitkä mönkijäiset kilpaa haavanlehtien värittämässä sammalikossa. Sormet rummuttavat tahtia korvin kuulumattomille sävelille. Voisinpa muuttua ilmavan kevyeksi keijuksi ja liihoitella metsän siimekseen soittelemaan rumpua ja puhaltelemaan huilusta kaihoisia balladeja kuulle.
Värikästä syksyä!

3 kommenttia:

  1. Ihanaa, täällähän on muitakin pusikoissa kummailevia. Keijuna voisi olla kivaa, mutta luulen olevani niin "pätäkkä", että ehkä minusta tulisi maahinen,, tai ymmm,, jonkinlainen puiden-pikku-kansalainen.

    VastaaPoista
  2. Sain idean niistä sinun kuvistasi ja päätin kokeilla jalustan kanssa kuvaamista. Olihan vaikeata osua kuvaan ja olla vielä luontevan näköinen. Uh! Suurin osa oli epäonnistuneita, mutta sentään muutama onnistuikin. Onneksi on digikamera ja voi deletoida turhat otokset.

    VastaaPoista
  3. Oi täällähän on mukavaa meininkiä! Samoilla linjoilla täällä suunnalla. Rumpua on päristelty ja kuuta katselltu. Kameralla yritin sitä metsästää, oli vallattomalla tuulella. Pujahti pilvien taakse piiloon. Valoru oli tehnyt minustakin keijun. Siivet ja kaikki, eipä ihme, että on nyt niin kevyt ja hyvä olo. Kivaa keijunkeveää viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista