Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

perjantai 21. lokakuuta 2011

Laatuaikaa Joutsijärvellä

Lähdimme Joutsijärven vaellusreitille yhden yön pikkuvaellukselle. Tarkoituksena ottaa irtiotto työstä ja samalla tuli vietettyä rakkaan puolison kanssa laatuaikaa. Kotona televisio ym.. vievät aina voiton yhteisistä keskusteluista ja toisen huomioimisesta. Luonnossa sitä avautuu helpommin toiveistaan ja haaveistaa. Niin ja onhan mukava kaivautua toisen kainaloon tuleen tuijotellessa. Söimme nuotiolla ruhtinaallisen hyvää lammasjuurespataa punaviinin kera. Ilta oli oikein romanttinen ja koko reissun ajan meitä helli mukava syyssää. Kuvat puhokoon puolestaan.
Iltataivas ja veden kauniit värit
Syksyistä järvimaisemaa
Sammalmetsää ja liukkaita pitkoksia
Kauniita ruovikoita ja yksityiskohtia vedessä
Toivomme molemmat elämäämme lisää tällaisia hetkiä, niistä syntyy onnellisuus!

1 kommentti:

  1. Kauniita kuvia, toivon vielä monia yhteisiä, tunnelmallisia vuosia Teille:)

    VastaaPoista