Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

kuplivan onnellinen olo

Mistä ihmeestä se tunnetila tulee... Tänään se taas iski. Olin koiran kanssa kävelyllä tässä aivan kotinurkilla. Nuuhkin metsän vihreätä tuoksua, aurinko lämmitti mukavasti selkää ja tuuli hiveli hiuksiani. Levitin käteni ja suljin hetkeksi silmäni, silloin se tuli tajuntaani, kihisi sielussani, kupliva onnentunne. Vau! Tuli tunne, että elämä on vaan niin ihanaa ja olen onnellinen kaikesta! Syvä kiitollisuuden tunne valtasi samalla. Asiani ovat oikeasti mukavalla mallilla. Rakas puoliso rinnalla, ihana koti maalla, rakkaat siskot ja vanhemmat lähellä. Lapsillani oma elämä aluillaan ja maailman suloisin lapsenlapsi vielä kaiken päälle.
Hyppelin ja tanssahtelin polulla, kuin pikku tyttö. Olo oli riemastuttavan hyvä. Hymyssäsuin palailin kotiin ja katsastin puutarhan. Paprikat paisuvat ja kasvavat vinhaa vauhtia, tomaatit kukkivat runsaasti keltaisin kukin ja porkkana&perunarivit näyttävät pian antavan satoa.


Kiersin rantaan ja laitoin saunan pesään tulen. Istuskelin laiturilla ja annoin ajatusten harhailla omia ratojaan. Rentouttava hetki!
Haluan välittää näillä kuvilla ja sanoilla kaikille onnellisia hetkiä!

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihanaa!!! Minulle tulee myöskin välillä sellainen ihiii!! ihanaa!! hiihaa olo. Luonnossa saan parhaiten sellaisesta kiinni. Nyt on vain niin paljon kaikkea kakkamaista elämässä, joka murehduttaa. Mutta se on väliaikaista, ilo tulee vuorollaan. Tuin iloiseksi, iloisesta tekstistäsi :)

    VastaaPoista
  2. Valokki; Yleensä onnellinen olo syntyy juuri luonnonhelmassa. Hyvä, jos voi edes hiukan sitä jakaa muidenkin kanssa.

    VastaaPoista