Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

tiistai 1. maaliskuuta 2011

vauvan ihailua ja mummoilua.

Sunnuntaina olimme vihdoin vauvaa katsomassa. Katselin kuinka poikani hoivaili pientä lastaan jo niin tottunein ottein. Pyllynpesut ja vaippojen laittaminen kävivät sujuvasti, vaikka vauva on vasta parinviikon ikäinen. Olen hänestä suunnattoman ylpeä. Kun poikani piti vauvaansa sylissään, hänen silmistään paistoi niin suuri isällinen rakkaus, että minun piti salaa pyyhkäistä liikutuksen kyyneliä silmänurkasta. On se aina niin mykistävää, tuo vanhemmaksi tulo, jos se on tunteikas hetki tulla isovanhemmaksikin. Tässä on vallan mennyt itsekin aivan sekaisin ja vauva on ajatuksissa päälimmäisenä. Olen väsäillyt pehmoleluja mummulan leluiksi ja kaapissa odottaa kangas, josta ajattelin tehdä kylpypyyhkeen tai takin vauvalle, kunhan aika riittäisi. Työt meinaavat hidastaa harrastuksia....
Mummun sylissä ekaa kertaa.
leluja pienelle, kunhan vähän kasvaa ensin.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia suvun uudesta jäsenestä. Onnittelut kaikille asianosaisille.

  VastaaPoista
 2. No mutta herranduudeli ja hei! uusi suvun tulokas. On se niin kumma juttu, juurihan nuo omat poikamme oli tuommoisia pikkuisia nöttösiä. Näin se vain elämä etenee ja ajanrattaat pyörii.

  VastaaPoista
 3. Kääk! mikä ihana patukka! Onnea vielä kerran mummelille ja lapsen vanhemmille. On se niin järisyttävää kun lapsenlapsia, untuvaisia, ihaniaisia tulee maailmaan. Tervetuloa vain suvun uusin pieni ihmeellinen ihminen :)

  VastaaPoista
 4. Ihku vauveli! Onnea onnea kaikille mummuille ja paapoille. Eikö ole kummaa miten noin pieni valtaa sydämmen ihan täysin. Nautihan mummiudestasi täysin siemauksin :)

  VastaaPoista
 5. Ihana mummutettava sinulla! Onnittelut kaikille!

  VastaaPoista
 6. Tässä sullekin linkki blogiin mihin kirjoittelen Rennen kuulumisia aina kun vaan muistan ja ehdin :)
  http://rennerakas.blogspot.com/

  VastaaPoista