Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

maanantai 14. helmikuuta 2011

Pakkasen purema, hrrr...

Kovasta pakkasesta huolimatta lähdin Blondin kanssa pikaiselle kelkkaretkelle. Kamera lähti tietty mukaan, mutta olihan kylmää touhua kuvailla jotain. Sormiparat olivat jäässä hetkessä. Linssikin veti huuruun ja kuvauksesta ei oikein tullut mitään. No, tuli kuitenkin ulkoiltua posket punasiksi. Aurinko paistoi kirkkaasti ja hanki kimelsi kuin timantteja pinnallaan. Huikaisevan kaunista. Tänään, niin kuin monena muunakin pakkasiltana on ollut aivan loistokkaita auringonlaskuja, vaan olen aina ollut töissä eli linkkarin ratissa juuri upeimmilla hetkillä. Oulusta tullessa oli Vaasan kohdilla taivas kirkkaan pinkinpunainen ja kamera auton penkin takana ja asiakkaat kyydissä...että harmittaa.
Kuvia päivän kelkkaretkeltä.

Pieniä käsitöitäkin on valmistunut taas.
Tänään on ystävänpäivä, joten toivotan kaikille oikein hyvää ystävänpäivää!!

3 kommenttia:

 1. Myöhäistä ystävänpäivää.Tulin vilkaisemaan töitäsi
  Ihan kivoja.Toi kivipeikkokin!Sanoit olevasi hätäinen.Onko niin nöpön nuukaa,jos joka lanka ei
  ojennuksessa.

  VastaaPoista
 2. Pirita; Kiitos! Kivipeikko on tehty joskus pitämilläni lastenleireillä. Leireillä askarreltiin aina luonnosta löytyvistä materiaaleista jotain. Yritin opettaa nykypäivän "muovikulttuurikaikkivalmiina" lapsille, ettei kaikkea tarvise hakea kaupasta. Mulla on vielä elämänkoulu kesken tuon hätäisyyden koulimiseksi pois. Ehkä käsityöt auttavat asiaa, kun alkaa itseään harmittamaan huono työnjälki.

  VastaaPoista
 3. Pikkulinnut lauloi vaikka onkin pakkasta että siellä on leipoutunut uutukaista mummaerää tähän sukuun! Onnea onnea!

  VastaaPoista