Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

jännittää...

Tässä harjoitellaan
kännypussi ja jokuvaan pussi
Huomenna on jännä päivä. Tehdään fonectan kanssa firman kotisivulle mainosvideon pätkä. Olen päässäni visioinut jonkinlaista näkemystä ja saapi nähdä tuleeko siitä yhtään sellainen. Voi olla, että kuvaajalla on toisenlainen visio. Tuuppaan siihen eräjututkin mukaan ja vedän shamaanirummun kanssa nuotiolla pätkän. Video ei ole kuin minuutin mittainen, ettei siihen nyt mahdottomia saa. Mun ääni on vieläkin aivan maassa, joten en aio siinä paljoa puhella tällä seksikkään kähellä äänellä. Innostui tekemään tähteeksi jääneistä pellavatilkuista pari pussukkaa. Toisesta tuli kännykkäpussi ja toinen on vaan joku pussi. Yritin tehdä koristeeksi reikäommelta, muttei mulla ollut aavistustakaan kuinka sitä oikeasti tehdään, joten jälki ei ole järin hienoa. Täytyy poiketa tätin luona oppia saamassa. Mä oon aina niin hätänen, ettei kerkiä ensin opetella....

3 kommenttia:

 1. Hienojahan niistä tuli, näyttää ihan oikealta reikä ompeleelta. Tuliko mainospätkästä kunnollinen.?
  Olishan siellä kirjahyllyssä ollut joku opaskin.... siihen reikä ompeluun.

  VastaaPoista
 2. Videosta ei vielä tiedä, kun emme ole vielä nähneet koevedosta. Onneksi spiikkaus tehdään jälkikäteen. Nyt otettiin vaan kuvamateriaali. Näyttää ommel kuvassa hienommalta, kuin onkaan. Pitänee tutkia kirjahyllyjen aarteita tarkemmin.

  VastaaPoista
 3. Täällähän puhaltelee uudet tuulet, kaikki laitettu uusiin kuoseihin. Jostain se on reikäompelukin aloitettava ja onneksi on noita oppaitakin olemassa. Odotellaan jännityksellä mimmonen pläjäys sieltä sitten mainoksena eetteriin tupsahtaa.

  VastaaPoista