Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

torstai 23. joulukuuta 2010

Remontti- ja joulutouhuja

Vihdoin kaikki joulun ruokatouhut esivalmisteltu. Pullat ja joululimput leivottu. Laatikot paistoa vaille valmiit. Lihapata valmista. Kinkku vielä yöksi uuniin. Huoh!
Minulla jäi nämä valmistelut hiukan viimetippaan, kun olin auttelemassa Teemun ja Anun kodin remontissa. Ostivat vanhan talon Noormarkusta ja koittavat saada sitä muuttokuntoon ennen Joulua. Kiire tulee, kun eilen ei ollut vielä keittiössä lattiaa eikä tapettia seinässä, kaapeista puhumattakaan. Anu ei vauvan odotukseltaan paljoa jaksa eikä kykene auttamaan Teemua. Toivottavasti saavat keittiön kuntoon ennen muuttoa. Talosta tulee mukavan näköinen ja kodikas!
Nyt kutsuu saunan löylyt ja nukkumatti!
Hyvää Joulua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Rauhaisaa Joulun aikaa ja Onnekasta vuotta 2011.
  Tuikut palamaan ja avaa joululle ovi,on aika
  hiljentyä tovi.

  VastaaPoista
 2. Viimeistään nyt heitä ne vasarat ja patalaput lepikkoon, tai jos nyt ei ihan sinne, mutta kuitenkin. Sytytä kynttilöitä, istu, halaa sitä körilästäs ja mutusta jotain hyvää. Puhalla oikein syvään "puuuuuuuh" ja anna rauhan tulla!
  Tunnelmallisia hetkiä kaikille sinne, heittelee tätyynen täältä paukkupakkasesta!

  VastaaPoista
 3. Koti on putipuhdas ja pakkasen raikastamat matot ja peitot paikoillaan. Sytyttelin kynttilöitä ja kuusi seisoo koristeltuna nurkassa. Nyt saa Joulu tulla! Kiitos kaikille blogiystäville ja sukulaisille komenteista ja oikein rauhallista Joulua!

  VastaaPoista
 4. Valmis on meidänkin joulumme, senkun nautimme tästä eteenpäin. Kerro Teemulle ja Anulle onnittelut uuteen tupaan, vai Noormarkusta ostivat. Toivottavasti eivätnyt ihan näännytä itseään sen remontin kanssa. Ehtii sitä vähän vähemmälläkin hosumisella.
  Oikein rentouttavaa joulun aikaa teille molemmille ja terveisiä sukulaisille ja ystäville.

  VastaaPoista
 5. Niinpä se tuli ja meni joulu meilläkin täälä Laihialla, ei kylläkään niin, kun odotettiin, mutta kuitenkin;) Nyt kun joulu meni jo niinpä toivottelenkin upeata ja kaikkea hyvää antavaa tulevaa uutta vuotta teille kaikille;)

  VastaaPoista