Tulentekijä Tuikku

Tervetuloa blogiini!
Aloin pitämään tätä tätieni upeiden blogien innostamana. Kirjoittelen päiväkirjamuotoisesti kaikenlaista elämästäni. Erityisesti tekemistäni ulkoiluretkistä ja vaelluksista. Koitan kuvailla kamerallani kaikkea näkemääni luonnon kauneutta juttujeni höysteeksi. Kertoilen puutarhanhoidosta ja kasvien viljelystä sekä kiinnostuksestani permakulttuuria kohtaa. Esittelen tekemiäni käsitöitä ja päivittelen tätä maailmanmenoa.
Kaikenlaiset komentit ovat tervetulleita ja mukavaa luettavaa. Tiedän näin, etten ihan yksin höpise juttujani bittiavaruuteen.

torstai 2. joulukuuta 2010

Ihana talvipäivä!

Aamuisen työvuoron jälkeen kaunis sää ja laskenut pakkanen houkuttelivat ulos. Käveltiin Blondin kanssa pikkulenkki kotometsissä. Olisin kuvannut varmaan kameran muistikortin täyteen, jollei kameran akku olisi alkanut kylmässä temppuilemaan. Yritin pitää kameran lämpimässä taskussa ja ottaa kuvat ilman suurempia tähtäilyjä ja muutoksia. Silti heti virrat päälle laittaessa alkoi akku piippaamaan ja jäi kamera jumiin tuon tuostakin. Sain sentään muutaman ihan mukiinmenevän kuvan.
Sisälle tultaessa olivat posket punaiset ja kuumottivat mukavasti. Olihan mukava lenkki heti aamutuimaan.  Vieläkin ulkona on niin kuvauksellisen näköistä, kun alkaa aurinko laskemaan ja värit vaihtuvat vaaleanpunaisen ja keltaisen sävyihin. Mun täytyy joutua vielä iltahukiin töihin ja valmistautua huomiseen työreissuun Ahvenanmaalle. Pitää muistaa ottaa kamera mukaan, jos sieltä löytyisi jotain ikuistettavaa.
Hyvää loppuviikkoa kaikille!3 kommenttia:

 1. Hyvä kun ehdit vähän ulkoilemaan ja Blondista se oli varmaan tosi kivaa. Toivottavasti Ahvenanmaan reissu onnistui kivasti. Talvi kiristää otettaan täälläkin, aamulla oli enää +8 astetta ja melkein nollaa on luvattu tulevaksi yöksi. Kylmältä tuntui kun äsken kävimme viemässä ruokaa ulkokisuille. Tuuli oli kuin suoraan Siperiasta. Hyvää viikonloppua kaikille.

  VastaaPoista
 2. Ihania ja raikkaita pakkas-aamuhetkiä ja valokuvia. Toivottavasti työreisu Affenanmaalle onnistuu hyvin ja ehdit vähän muutakin kun ajaa huristelemaan. Halauksia ja voimia lähettää tätyynen :)

  VastaaPoista
 3. Heissan Tuikku! Huomasin juuri,että sulla oli
  tekstiä hallintapaneelissa.Aika rientänyt vikke
  lään,joulukin takanapäinja edessä uusi vuosi ja
  uudet kujeet.En enempää turise,vaan halusin lä
  hinnä toivotella mielekästä vuotta 2011 Sinulle!

  VastaaPoista